top of page

Dit jaar vond de ITSC plaats in Las Vegas, USA. Duidelijk was te merken dat de recessie ook in de thermische spuitindustrie in Amerika zijn invloed had. Minder bezoekers voor het congress en minder activiteiten op de expositievloer. Een aantal interessante presentaties werden gebracht. Zoals ieder jaar zijn er toch een groot aantal universiteiten die hun studiewerken tonen. Een gemis in Nederland waar wij op Universitairniveau geen inbreng meer in de thermische spuittechniek hebben.


Opmerkelijk was ook dat afgezien van Aludra, de heer Ton Kraak er geen andere Nederlandse bezoekers waren. Iets dat we andere jaren wel zien. Mogelijk een gevolg van het feit dat we vorig jaar met z'n allen de ITSC in Maastricht hebben bezocht.


Voor 2010 is Singapore gekozen als plaats van organisatie. In de Aziatische markt zien we een grote activiteit op thermisch spuitgebied. Dit heeft ondermeer te maken met het feit dat een aantal turbine reparatiebedrijven hun activiteiten daarheen verplaatst hebben. Maar ook India is een groeimarkt.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page