top of page

De GTS Audit

Leden van de VTS zijn aangesloten bij de GTS, welke de “overkoepelende” organisatie voor de Europese activiteiten op het gebied van Thermisch Spuiten. Verder op deze website kunt u daarvan alles over vinden.

 

Een van de zaken waar GTS zich aan heeft gecompromitteerd is het leveren van kwaliteit door haar leden. Kwaliteit in de zin van een goede bedrijfsvoering, wat o.a. inhoud dat men oog heeft voor de knowhow van de techniek van het Thermisch Spuiten op de werkvloer. Waardoor het leveren van een goed product aan de klant als vanzelf sprekend wordt ervaren. Daarvoor heeft men het GTS-Certificaat ingesteld als bewijs van waarborg voor kwaliteit. Hiervoor moeten de aangesloten leden zich eerst wel laten certificeren en dit geschied doormiddel van een onderzoek door een onafhankelijk bureau, in dit geval SLV uit München. Na een eerste audit volgt er iedere drie jaar een vervolg onderzoek.

  

Op de foto’s de heren Sietzema jr. en Sr. alsmede Dipl.-Ing. Rolf Huber, lead-auditor SLV.

 

SLV is een onafhankelijk bureau dat zich bezig houdt met las- en thermische spuit opleidingen en onderzoek. De auditor van SLV doet dan ook dit jaar zijn ronde bij de gecertificeerde bedrijven en tot mijn genoegen ook bij een aantal leden van de VTS die zich nu voor het eerst laten certificeren. Met andere woorden, meer kwaliteit in de markt.Sietzema Techniek in Gorredijk heeft afgelopen week deze eerste audit met succes afgerond in die zin dat de auditor een positief advies zal geven aan de certificeringscommissie. Bijgaand enkele foto’s van dit gebeuren in Gorredijk.Will Herlaar

 

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page