top of page

Revamo bv

Revamo is specialist in het ontwikkelen van slijtage oplossingen voor allerlei onderdelen. Om tot de best mogelijke oplossing te komen, werken wij intensief met de klant samen. Met al onze kennis en ervaring, bieden wij slijtage oplossingen die in vele verschillende industrieën toepasbaar zijn.

 

Elk probleem is anders, Revamo heeft dan ook verschillende processen waarmee slijtage oplossingen geboden worden. Zo beschikken wij over alle gangbare vlamspuitprocessen, lasercladden en machinale bewerkingen. Revamo is GTS gecertificeerd. 

 

Elk van deze processen heeft zijn specifieke eigenschappen. Door het juiste proces te kiezen is slijtage te sturen. Zo is het mogelijk slijtage uit te stellen of te voorkomen. Een andere mogelijkheid is om een onderdeel slijtwillig(er) te maken zodat vooraf bekend is welk onderdeel vervangen/hersteld moet worden. Zo kan Revamo u helpen bij het reduceren van uw onderhoudskosten.

 

Structuurverandering en vervorming van de onderdelen is bij deze processen niet of nauwelijks aan de orde. Hierdoor kunnen processen plaatselijk, en met precisie, worden uitgevoerd. 

 

image.png

Contact

Revamo B.V.

Pieter Mastebroekweg 2A, 7942 JZ Meppel

Telefoon: +31 522 25 19 41

Fax: +31 522 25 35 25​

Hr. R. Vedder

bottom of page