top of page

Metaltop BV

Juni 2017 hebben Metalas Machinefabriek B.V. en Aludra B.V. de handen ineen geslagen. Twee gerenommeerde bedrijven, elk met een langjarige ervaring in de oppervlaktetechniek, hebben besloten hun krachten te bundelen. Sinds 1 januari 2018 zijn beide bedrijven volledig samengegaan en gaan verder onder de nieuwe naam Metaltop B.V.

 

Als er een verborgen potentieel is dat door de industrie nog onvoldoende wordt onderkent, dat zijn het de mogelijkheden van de door Metaltop toegepaste oppervlaktetechnieken van het thermisch spuiten, oplassen en laser-cladden. Dit geldt zowel voor het economisch herstellen van versleten en aangetaste onderdelen, als voor het vervaardigen van nieuwe machinedelen met een ongekende levensduur.

 

Metaltop repareert, fabriceert en behandelt onderdelen, snel en met hoogwaardig resultaat. Wij ondersteunen in schadeonderzoek en ontwerpoptimalisatie. De eindgebruiker kan zo maximaal profiteren van de voordelen van onze deklagen; lange standtijden, hoge bedrijfszekerheid en zodoende de laagst mogelijke total cost of ownership.

 

Ook bij calamiteiten staan we klaar om snel en ongecompliceerd een oplossing te bieden.  

Contact

Metaltop BV

Marconistraat 18, 3133 KL Vlaardingen

Telefoon: +31 10 310 34 40

Fax: +31 10 460 20 56

Ir. E.R.I.C. Vergeldt

bottom of page