top of page

LMS Limburgs Metaal Spuitbedrijf BV

LMS BV is al sinds 1963 hét reparatiebedrijf voor de industrie en de toeleveringsbedrijven in de regio en ook ver daar buiten. Inmiddels al geruime tijd in een stijlvol pand gevestigd op het Business Park Stein te Elsloo. Met behulp van moderne machines en voorzieningen worden door een tiental specialisten diverse werkzaamheden uitgevoerd.

 

Richtinggevend is de steeds groeiende vraag vanuit de markt naar hoogwaardige en duurzame oplossingen op het gebied van oppervlaktetechniek. Door de ervaring en expertise worden ook vele machineonderdelen gerepareerd en ondermaatse passingen hersteld. De veelzijdigheid in de reparatietechniek is de grote kracht.

 

De missie van LMS BV is om door middel van thermisch spuiten allerlei vormen van slijtage te herstellen. In situaties waar het thermisch spuiten niet kan worden toegepast kan LMS ook andere oplossingen verzorgen. Vaak vinden deze werkzaamheden plaats onder hoge tijdsdruk. ‘Trouble Shooting’ is voor LMS dan ook geen vreemd verschijnsel. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers is er veel kennis aanwezig op het gebied van deze reparatietechniek. De werkzaamheden kunnen snel worden aangepakt daar de materiaalvoorraad over het algemeen toereikend is. Ook de flexibele organisatie met korte lijnen zorgt ervoor dat er adequaat en ad hoc kan worden ingesprongen op calamiteiten bij de klant.

image.png

Contact

LMS Limburgs Metaal Spuitbedrijf BV

Businesspark Stein, Business Park Stein 124, 6181 MA Elsloo

Telefoon: +31 46 428 82 88

Fax: +31 46 428 82 80​

Albert Laugs

bottom of page