top of page

EDCO Las/Snij- & Vlamspuittechniek 

image.png

EDCO Benelux is dé specialist en leverancier voor metallisatie apparatuur.

 

EDCO is de leverancier van Metalspray Equipment en tevens het servicecentrum van Oerlikon METCO betreft de Classics, autogeen (draad of poeder) of elektrisch draadspuiten, en heeft van deze merken altijd alles op voorraad. Nooit meer een project dat stil komt te liggen, geen uitstel.

Nooit meer vertraging. No downtime.​

 

We zijn verbinder in het voorwerk en nawerk door ons netwerk van kennis en met onze inmiddels 40 jaar ervaring. We ondersteunen onze klanten op het gebied van metallisatie en anticorrosie van A tot  Z. Elk project kent daarin zijn eigen uitdagingen en oplossingen.

 

We bieden onze klanten onafhankelijke kennis van alle merken in de vlamspuittechniek.

Naast verkoop, verhuur, of huurkoop, verzorgen wij ook het onderhoud voor onze merken en trainen wij bij ons of op locatie medewerkers, in correct gebruik en onderhoud.

EDCO Metalspray Equipment

Onze doorontwikkelde techniek EDCO Metalspray Equipment maakt het mogelijk om naast met het gebruikelijke aluminium – zink – zink aluminium – aluminium magnesium, ook te spuiten met:

koper – brons – nikkel Chroom – molybdeen – titanium of soortgelijke metalen.

Dit in 7 verschillende diameters, zowel metrisch als inch.

 

Metalspray Equipment creëert weinig stof en heeft gegarandeerd 90% rendement. Hiermee hebben we een handzame gun voor alle toepassingen gerealiseerd.

Standaard worden onze installaties geleverd met 25 meter lange slangenpaketten maar alle maten zijn mogelijk, waardoor metalliseren ook op de meest onmogelijke locaties mogelijk wordt gemaakt.

Dit maakt de toepassingsmogelijkheden van metalliseren nog groter dan deze al was.

Contact

EDCO Las/Snij- & Vlamspuittechniek BV

Charles Petitweg 17, 4827 HJ Breda

Telefoon: +31 76 543 08 28

Edwin van Hoogenhuizen

bottom of page